Servei tècnic de la teva llar 24 hores els 365 dies de l'any

Avantatges de passar les revisions amb previsió

23/08/2024 10:58:46

Estalviar temps és tan important com estalviar energia. Com a experts en manteniment d'aparells de climatització i aigua calenta, sabem que passar la revisió dels aparells amb temps i regularitat és la clau per a un rendiment òptim i evitar ensurts.

Dur a terme el manteniment dels aparells de climatització i aigua calenta que tenim a casa quan toca és la manera de certificar-ne el bon funcionament i garantir la seguretat i el confort dels usuaris. És el cas de les calderes i els aparells d’aire condicionat.

D’una banda, les calderes i escalfadors tenen especificada per llei una revisió obligatòria, la qual està regulada pel RITE (Reglamento de las Instalaciones Térmicas en los Edificios). La normativa indica que la revisió de la caldera tindrà lloc cada dos anys; la dels escalfadors d'aigua, cada cinc; i la de les calderes de gasoil, cada any. Tot i això, molts fabricants recomanen que es faci anualment amb l’objectiu de reduir el consum, allargar la vida útil del sistema i prevenir imprevistos als propietaris.

I de l’altra, cal indicar que no tots els sistemes d’aire condicionat tenen marcada una revisió obligatòria, sinó que vindrà definit segons la potència de l’aparell. En una revisió preventiva, el professional que vingui a casa s’encarregarà de netejar els filtres, certificar el correcte funcionament de les unitats interior i exterior, comprovar-ne el consum i la càrrega de refrigerant, collar els borns i detectar possibles avaries.

Avantatges d’un Servei Tècnic com CASA JOVÉ

Generalment, cada fabricant compta amb la seva xarxa de Servei Tècnic Oficial, la qual ofereix serveis de manteniment en què s'inclou la revisió de la caldera. Per exemple, a CASA JOVÉ som Servei Tècnic Oficial de marques líders del sector com Chaffoteaux, Ariston, Fondital, Ferroli o Domusa Teknik. Disposar de l’aval de la marca té nombrosos avantatges, ja que implica: un ampli coneixement sobre el producte i el seu manteniment; fiabilitat assegurada; i la qualitat tant dels recanvis originals com del servei per part del professional a càrrec. Tot plegat es tradueix en un major control sobre les despeses de manteniment dels aparells.

Quan és recomanable passar cada revisió?

CASA JOVÉ fa 150 anys que treballem pel confort dels nostres clients. Així, des de la nostra experiència, recomanem que duguis a terme la revisió anual de la caldera entre els mesos de març i octubre i la de l’aire entre els mesos d’octubre i març. El fet d’actuar amb antelació i no esperar a l’arribada de l’estiu i l’hivern té múltiples avantatges: per començar, gaudiràs de major disponibilitat horària en demanar cita; en segon lloc, t’evitaràs imprevistos si el tècnic localitza alguna avaria; i, per últim, el servei tècnic podrà dur a terme les reparacions necessàries sense que et suposi una urgència.

En definitiva, planificar amb temps la revisió dels aparells de climatització i aigua calenta sanitària que tinguis a casa et garantirà un servei de qualitat amb la tranquil·litat de sentir-te en bones mans. Posa’t en contacte amb CASA JOVÉ i inverteix en seguretat i eficiència.

I tu, has passat la revisió aquest 2024?

 

Sol·licitar assistència tècnica

Al teu servei les 24 hores els 365 dies de l'any

600 40 68 04

Horari d'atenció laborables de 9 a 19h

Descarrega't l'App de Casa Jové

© 2024 Casa JOVÉ - Tots els drets reservats
iPortal8 Eva Kdweb